Hitsaajankatu 22

00810, Helsinki

Vapaana katutason monipuolinen liiketila, joka on muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Tila soveltuu myös ravintolakäyttöön. Opus Business Park tarjoaa vuokralaisilleen monipuoliset palvelut sekä hyvät julkiset yhteydet ja asiakasvirrat

Opus 2 -rakennus on osa Opus Business Parkia, joka sijaitsee Herttoniemessä vain 10 minuutin päässä itään Helsingin keskustasta.

Rakennuksessa on 8 100 neliömetriä vuokrattavaa tilaa viidessä kerroksessa. Jokaisessa kerroksessa on joustava pohjaratkaisu ja laadukkaita toimistotiloja.

Opus 3:een pääsee helposti autolla ja bussilla sekä metrolla, jonka lähin asema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä. Autolla liikkuville löytyy pysäköintipaikkoja rakennuksessa sijaitsevasta pysäköintihallista. Opus 3 -asiakkailla on käytössä 160 sisäpysäköintipaikkaa. Lisäksi kaikissa Opus-rakennuksissa on yhteensä 400 pysäköintipaikkaa. Lisäpysäköintipaikkoja löytyy myös kadunvarsilta.

Pohjakerroksessa on ruokakauppa ja yhteisiä tiloja, muu osa rakennuksesta on toimistokäytössä. Opus Business Park tarjoaa monia suosittuja palveluja ravintola- ja kokouspalveluiden lisäksi. Alueella on myös autopesu ja hammaslääkäri ja Opus Business Parkista on suora yhteys ruokakauppaan.

Vapaana katutason monipuolinen liiketila, joka on muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Tila soveltuu myös ravintolakäyttöön. Opus Business Park tarjoaa vuokralaisilleen monipuoliset palvelut sekä hyvät julkiset yhteydet; Herttoniemen metroasema ja Itäväylä sijaitsevat vain kivenheiton päässä.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com