Vernissakatu 1

01300, Vantaa

Siisti ja avara 3. kerroksen toimistotila, jossa sekä avotilaa että erikokoisia työ- ja neuvotteluhuoneita.

Toimistotalo Kuriirinmuuri on 2006 valmistunut toimistokiinteistö hyvällä paikalla Vantaan Tikkurilassa, osoitteessa Vernissakatu 1. Kiinteistöllä sijaitsee viisikerroksinen moderni toimistokokonaisuus, joka on Tikkurilantien varrella, linja-autoaseman ja juna-aseman välittömässä läheisyydessä.

Kuriirinmuurilta on lyhyt kävelymatka Tikkurilan rautatieasemalle ja kauppakeskus Dixiin. Lisäksi muut Tikkurilan keskustan alueen palvelut lyhyen matkan päässä. Lähellä myös mm. Sokos Hotelli Vantaa ja sen kokous- ja lounaspalvelut, kauppakeskus Tikkuri ja tiedekeskus Heureka.

Tikkurilan keskustan erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet, lukuisat junat ja bussit ovat parin minuutin kävelymatkan päässä. Myös autoilijoille tarjoutuu hyvät kulkuyhteydet Kehä III:sta pitkin ja mm. lentoasemalle on n. 10 minuutin ajomatka.

Kiinteistössä on mm. aulavastaanotto. Varastotilat ja vuokralaisten autopaikat sijaitsevat kiinteistön kellarikerroksessa ja piha-alueella on autopaikkoja vierailijoiden tarpeisiin. Molemmista pysäköinneistä on suora yhteys toimistorakennukseen.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com