Elimäenkatu 9

00510, Helsinki

7. kerroksen toimistohuoneisto kiinteistön vanhalla puolella, kattoikkunat ja korkea huonekorkeus. Osoite Elimäenkatu 9A.

Kravattitehdas on paikkana ainutlaatuinen – ja työpaikkana vielä ainutlaatuisempi. Alun perin mahtavassa kuusikerroksisessa rakennuksessa on sijainnut Helsingin Kutomo ja Kravatti Oy. Yrityksen perusti Juho Mattinen vuonna 1922, ja tehdas rakennettiin sen toimitiloiksi vuonna 1929. Suurimmillaan yrityksen toiminta oli sotien jälkeen, jolloin se työllisti noin 400 henkilöä ja valmisti niin sukkia, alusvaatteita, solmioita ja villavaatteita kuin kangasvärejä.

Lähes satavuotisen historian havina tuo tiloihin kiehtovaa omintakeisuutta ja mielikuvitusta ruokkivia nyansseja. Näiden seinien sisällä räiskyy ideoita ja tehdään hyviä juttuja! Kravattitehtaan kotikenttä on vahvasti erityisesti nuorten, koulutettujen ja aktiivisten kaupunkilaisten suosiossa, mikä näkyy ja kuuluu kortteleissa. Täällä riittää inspiroivaa tekemistä työpäivän päätyttyä.

Kravattitehdas sijaitsee keskellä Vallilaa Elimäenkadulla, eli vain korttelin etäisyydellä pohjoisen kantakaupungin yhä vilkastuvasta valtaväylästä, Teollisuuskadusta. Yhteydet ovat mitä parhaimmat niin julkisilla kulkuvälineillä, autolla kuin fillarilla liikuttaessa. Fillarilla töihin saapuvat lienevät mielissään tiedosta, että Kravattitehtaalla on yleiset suihkutilat miehille ja naisille sekä kätevä kuivatushuone vaatteille. Lainafillarit helpottavat Kravattitehtaassa työskentelevien arjen logistiikkaa. Kiinteistön yhteydessä on lisäksi latauspiste vuokralaisten omia sähköautoja varten.

Hyvän ensivaikutelman voi antaa vain kerran. Kravattitehtaan aulapalvelun työntekijät tietävät tämän ja toimivat sen mukaisesti: he edustavat laadukkaasti ja ammattitaitoisesti myös sinun yritystäsi. Kravattitehtaalla ei ole tingitty kokoustilojenkaan viihtyisyydestä ja niitä löytyy tehtaan tiloista useita eri kokoisia. Isompien presentaatioiden tai puhetilaisuuksien näyttämöksi on vuokrattavissa 80 hengen auditorio. Tasokas lounasravintola on hyvän toimitilakiinteistön kantava kulmakivi. Kravattitehtaassa sijaitseva Food & Co tarjoaa päivästä toiseen tuoreista raaka-aineista valmistettuja ja hyvää työvirettä tukevia makuelämyksiä. Myös lähialueen muu lounas- ja kahvilatarjonta herättää positiivisen valinnan vaikeuden.

Ekologisuus ja kestävän kehityksen mukaiset toimintamallit ovat Kravattitehtaan arjessa vahvasti läsnä. Kiinteistön jätehuolto on kokonaan hiilineutraali, sen CO2-päästöt hyvitetään vuosittain pysyviä hiilinieluja metsittämällä. Lisäksi kiinteistön kulutussähkö on ympäristöystävällistä biovoimatuotantoa, eli peräisin uusiutuvista energialähteistä.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com