Hämeentie 31

00530, Helsinki

4. kerroksen toimistohuoneisto. Tila remontoidaan vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Hämeentie 31 on tyylikäs toimistotalo Helsingin Kalliossa, Sörnäisten metroaseman vieressä. Perinteikkääseen taloon on remontoitu moderneja ja muunneltavia toimitiloja, jotka täyttävät vaativammatkin tarpeet. Näissä toimistoissa on hyvän arjen fiilistä runsain mitoin, ikkunoista aukeaa avarat näkymät naapuruston puistoihin ja kaupungin kattojen ylle.

Vapaat tilat on helppo muokata ja viimeistellä juuri Sinun yrityksesi tarpeisiin ja esimerkiksi brändi-ilmeeseen sopiviksi. Näissä toimistoissa hyvä mieli alkaa jo ovelta ja jatkuu koko päivän. Tarjoa työntekijöillesi valoisat työtilat kaupungin kiinnostavimmalla alueella, ja mikä tärkeintä, erittäin toimivien kulkuyhteyksien äärellä. Otollisissa olosuhteissa on helppoa kukoistaa – täällä on jo moni muukin!

Hämeentie 31:n toiseen kerrokseen keväällä 2023 avattu Shabu House tuo aasialaisen keittiön herkulliset antimet, kuten trendikkäät baot ja bibimpapit, vain hissi- tai porrasmatkan etäisyydelle toimistosi ovelta. Myös naapuruston muu ravintoloiden kirjo on sanalla sanoen houkutteleva: saatavilla on nepalilaista, thaimaalaista, pizzaa, sushia, burgereita, salaattia ja kymmeniä muita
vaihtoehtoja. Uusia upeita makuja ja hyvää työvirettä jokaiseen työpäivään!

Myös kokoustarjoilut käden käänteessä, olipa tarve suolaiselle tai makealle. Hämeentie 31:n katutasossa sijaitsevan K-marketin Jussi-kauppias hoitaa homman. Joustavuudestaan ja hymyilevästä palvelustaan kiitosta kerännyt ”minipitopalvelumme” huolehtii kokouksien kattauksista luotettavasti ja ripeästi. Tässä
sitä on, arjen kätevää kumppanuutta parhaimmillaan!

Hämeentie 31:n ylimmissä kerroksissa sijaitsevan Village Works -toimistohotellin seinien sisältä löytyy muun muassa useita hyvin varusteltuja neuvotteluhuoneita, kaksi tapahtumatilaa sekä lempeisiin löylyihin houkutteleva sauna. Viihtyisän valoisat ja isompiakin ryhmiä sujuvasti palvelevat tilat ovat kaikkien Hämeentie 31:n käyttäjien vuokrattavissa. Kirsikkana kakun päällä on upea kattoterassi, jolta aukeaa hurmaavat näkymät Katri Valan puistoon ja lähiseudun kattojen ylle.

Hämeentie 31:een on luotu kolme erilaista sisustuskonseptia, joista uudet vuokralaiset voivat valita itselleen sopivimman. Konseptit ovat inspiroituneet luonnosta ja ympäristöystävällisten materiaalien arvostuksesta. Päämääränä on työympäristö, joka palvelee käyttäjäänsä sekä nyt että tulevaisuudessa. Maanläheiset ja murretut sävyt luovat yhtenäisen ja harmonisen kokonaisuuden sekä muodostavat ajattoman pohjan muulle sisustukselle.

Hämeentie 31:ssä ei tarvitse turhaan tutkailla vapaata ruutua autolleen, sillä parkkitilaa on hyvin saatavilla niin läheltä löytyvässä suojaisessa hallissa kuin kiinteistön rauhallisella sisäpihalla. Oman pihan autopaikoilla onnistuu myös sähköauton lataus mutkattomasti. Parkkipaikkoja on vuokrattavissa kausiluonteisesti, myös lyhytaikaiseen käyttöön sekä vuokralaisyritysten pysyvämmiksi vieraspaikoiksi.

Hämeentie 31:ssä on puitteet kohdallaan myös työmatkafillarointia ja muuta arjen hyötyreippailua ajatellen. Kaikissa vuokrattavissa tiloissamme on suihkutilat, eli työpäivän voi startata miellyttävän raikkaana myös hiukan intensiivisemmin suoritetun taipaleen jälkeen. Pyörän voi puolestaan pysäköidä turvallisesti lukittuun fillariparkkiin kiinteistön sisäänkäynnin yhteyteen.

Ekologisuus ja kestävän kehityksen mukaiset toimintamallit ovat Hämeentie 31:n arjessa vahvasti läsnä. Esimerkiksi jätehuolto on kokonaan hiilineutraali, sen CO2-päästöt hyvitetään vuosittain pysyviä hiilinieluja metsittämällä. Kiinteistö on käynyt läpi perusteellisen saneerauksen vuonna 2020, jolloin rakennuksen energiatehokkuutta parannettiin uusimalla talotekniikka. Lisäksi
kiinteistön kulutussähkö on ympäristöystävällistä biovoimatuotantoa, eli peräisin uusiutuvista energialähteistä.

Kiinteistölle tullaan hakemaan BREEAM sertifiointi – tavoitteena Very Good -taso. Hämeentie 31:een valituilla materiaaleilla ja tuotteilla on kaikilla CE -merkintä sekä M1-päästöluokitus

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com