Kuortaneenkatu 2

00510, Helsinki

5. kerroksen täysin uutta tilaa, joka toteutetaan uuden vuokralaisen toiveiden mukaisesti

Vallila Corner on upeasti uudistettu, valoisa ja viihtyisä toimitilakiinteistö, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Vallilassa, sujuvien liikenneyhteyksien varrella. Vallila Cornerin rakennuksissa on vuokrattavaa pinta-alaa noin 15 000 neliömetriä. Vallilan ytimessä sijaitsevia rakennuksia on kunnostettu mm. vuosina 2012–13 ja uudistettu viimeksi vuonna 2020.

Entisestä teollisuuskeskittymästä urbaanin eläväksi kaupunginosaksi kehittynyt Vallila on nykyään mitä oivallisin kotipaikka eri alojen yrityksille ja yhteisöille: monipuoliset palvelut, kätevät yhteydet ja nostalginen historia houkuttelevat alueelle niin pieniä kuin suuria toimijoita. Vallila Corner inspiroi ideoimaan: tiloissa toimii muun muassa terveysalan innovaatioihin erikoistunut start up -yrityskeskittymä Silicon Vallila.

Vallila Cornerin aulapalvelun henkilökunta on kiinteistön kaikkien käyttäjien apuna aina arkisin klo 8-16. Toimistotarvikkeiden tilaus, kulunvalvonnan hallinta, tilavarausten vastaanotto, postin lähetys ja vastaanotto – muun muassa ne kaikki kuuluvat aulapalvelun päivittäisiin töihin.

Dylan Corner tarjoaa asiakkailleen aamiaista ja lounasta, jolloin tarjolla on runsastakin runsaampi salaattibuffet, itse tehtyjä lämpimiä ruokia, maukkaita keittoja sekä talossa leivottua leipää. Dylanissa käytetään sesongin raaka-aineita ja ruoat valmistetaan omassa keittiössä huolenpitoa ja rakkautta säästelemättä. Kiinteistön tilat tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia erilaisten kokousten ja yritystilaisuuksien järjestämiseen. Kaikissa neuvottelutiloissa on modernit kokoustekniset laitteet ja wifi-yhteys. Suurempien esitystilaisuuksien näyttämöksi on vuokrattavissa 85-paikkainen auditorio.

Kiinteistön julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset:
Kaupunkipyöräasemalle 10m
Bussipysäkille 200m
Juna-asemalle 1,2km
Raitiovaunupysäkille 200m
Metroasemalle 1,2km
Lentokentälle 16km

Myös autoilijoiden on helppo asioida Vallila Cornerissa: Kiinteistön omiin parkkitiloihin mahtuu yhteensä 204 autoa, ja noin 100 metrin päässä sijaitsevasta Aimo Parkin hallista löytyy vielä lisää tilaa n. 700 autolle.

Vallila Cornerissa panostetaan toiminnan ekologisuuteen ja energiatehokkuuteen jatkuvasti: mm. käyttösähkö on vihreää ja jätehuolto on kompensoitu hiilineutraaliksi. Kiinteistölle on myönnetty BREEAMin In-Use Very Good- sertifikaatti.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com