Amerinkuja 1

04320, Tuusula

ENNAKKOMARKKINOINNISSA: Rakennetavaa varastotilaa yhteensä 14 500m2, joka on tarvittaessa myös mahdollista jakaa 2-4 käyttäjälle.

Amerinkujalle, Etelä-Tuusulaan Sulan alueelle suunniteltu uusi ja moderni toimitilakokonaisuus on rakentamisvalmiudessa ja tilat vapaana vuokrattavaksi. Mahdollisia käyttötarkoituksia ovat varastointi, logistiikka sekä kevyt teollinen toiminta. Avaran hallin lisäksi tilassa tulee olemaan toimisto- ja sosiaalitilat. Kiinteistön laaja tontti mahdollistaa joustavan liikkumisen piha-alueella raskaalla kalustolla sekä pysäköintitilat henkilöautoille.

Kiinteistö valmistuu noin 14 kuukauden kuluessa rakentamisen aloittamisesta. Tilat osoitetaan ensisijaisesti yhdelle käyttäjälle, mutta ovat tarvittaessa jaettavissa 2–4 käyttäjälle. Tulevalla vuokralaisella on mahdollisuus vaikuttaa suunnitelmiin.

Amerinkujan kiinteistö rakennetaan Etelä-Tuusulaan erinomaisten liikenneyhteyksien äärelle Tuusulan Itäväylälle, Tuusulanväylän välittömään läheisyyteen. Kehä III:lle ajaa 10 minuutissa, lentoasemalle vartissa ja Vuosaaren satamaan puolessa tunnissa. Tuusulan Itäväylän ja Keravan liittymän kautta on myös sujuva yhteys Lahden moottoritielle.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com