Paciuksenkatu 29

00270, Helsinki

Uusi 4. kerroksen pientoimistoalue, joka soveltuu erityisesti terveys- ja lääketieteen alan yrityksille. Meilahteen on kehittynyt vilkas toimialan keskittymä, jossa yritykset hyötyvät toistensa läheisyydestä.

Paciuksenkatu 29 on alun perin suunniteltu ja 1997 rakennettu siinä edelleen toimivan McDonald’s Suomen toimintojen pääkonttoriksi, ja katutasossa sijaitsee myös yksi ketjun ravintoloista. Tässä ikonisessa toimistotalossa saa nauttia upeista merinäköaloista yli Pikku Huopalahden puistojen. Viisikerroksinen Meilahden maamerkki tarjoaa avaria, valoisia ja helposti muunneltavia toimitiloja. Kiinteistössä on erityisen paljon ikkunapinta-alaa, mikä tuo luonnonvalon ja Pikku Huopalahden puistomaisemat upeasti sisätiloihin.

Suunnitteilla olevan neljännen kerroksen pientoimistoalueen toimistojen pinta-alat vaihtelevat 30-60 m² välillä. Vuokralaisilla on myös käytössään yhteiskäyttöiset lounge, keittiö, neuvotteluhuoneet ja wc:t. Tiloista suunnitellaan lämminhenkiset ja viihtyisät, ja niissä tullaan käyttämään harmonisesti eri sävyjä. Toimitiloja on mahdollista jatkaa viidenteen kerrokseen esimerkiksi kevyinä laboratoriotiloina. Tilakokoihin ja pintamateriaaleihin on vielä mahdollista vaikuttaa.

Tässä toimistotalossa yhdistyvät erinomaiset liikenneyhteydet, lähipuistojen vehreys sekä urbaanin Töölön, Munkkiniemen ja Pikku Huopalahden kantakaupunkimainen tunnelma. Kiinteistön palveluvalikoimaan kuuluu mm. sauna, kuntosali, lämmin pysäköintihalli, jossa sijaitsee myös autopesula ja pyörävarasto, josta on suora kulku sosiaalitiloihin. Lähialueelta löytyy myös mm. lounasravintoita, parturi-kampaaja, ruokakauppa, kioski, hotelli, uimahalli ja lääkäriasema.

Helsingin Meilahdesta löytyy myös todellinen vehreä keidas kaupungin sykkeessä. Meilahden Arboretum ja Pikku Huopalahden puistot ovat aivan toimistotalon vieressä, ja niihin pääseekin nopeasti niin virkistymään, kävelypalavereihin kuin lounastauoille eväiden kanssa. Merellinen ja luonnonläheinen Seurasaari ja Munkkiniemenranta ovat nekin vain pienen matkan päässä.

Meilahti on paitsi viihtyisän vehreä myös loistavasti saavutettavissa monesta eri suunnasta. Kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla Mannerheimintien ja Huopalahdentien yhdistävän Paciuksenkadun varrella. Tänne pääsee autolla kätevästi niin Pasilasta ja Leppävaarasta kuin myös merellisiä maisemia pitkin Otaniemestä. Helsingin keskustaan on vain vajaan 4 km matka. Myös julkisilla kulkuvälineillä on helppo tulla: Paciuksenkatua liikennöivät useat bussilinjat, runkolinjat 30, 500 ja 510 sekä raitiovaunulinja 4. Pysäkeillä kulkuneuvon saapumista ei tarvitse kauan odotella.

Kiinteistössä tehtiin vuonna 2023 laajamittainen talotekniikan perusparannus, jossa rakennuksen energiatehokkuutta parannettiin merkittävästi. Talotekniikan järjestelmiä uusittiin ja kiinteistön vuosittaisia hiilidioksidipäästöjä pienennettiin huomattavasti.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com