Erottajankatu 5

00120, Helsinki

Hyväkuntoinen, tyylikäs ja valoisa toimistotila, jossa on aitoa Erottajan tunnelmaa Diana puiston vieressä. Tilassa on kolme jugend-tyylistä kaakeliuunia.

Historiallista arvokkuutta henkivä toimisto- ja liiketilakiinteistö vehreällä paikalla Helsingin ydinkeskustassa. Kiinteistöstä on näkymät vieressä sijaitsevaan vehreään Diana-puistoon ja kiinteistön sisäpihalla sijaitsee Diana Auditorio. Jugend-tyylisen, perinteikkään rakennuksen suunnitteli Valter Thomé ja se valmistui Erottajankatu 5:een vuonna 1910 hänen työskennellessään Valter Thomé & Bröderna Udd -arkkitehtitoimistossa.

Iso Roobertinkadun ravintolakeskittymän palvelut löytyvät läheltä ja Punavuoren trendikkäät kaupat sekä keskustan kaikki palvelut kävelyetäisyyden päässä. Viereisessä Erottaja 7:ssa on Erottajan Kasino, josta on vuokrattavissa sauna- ja neuvottelutilaa.

Autolla työmatkansa taittaville on kiinteistössä oma parkkihalli ja yleiset pysäköintihallit sijaitsevat lähellä. Aimo Park Iso-Erottaja -parkkihalliin sisäänkäynti on viereiseltä Ludviginkadulta. Myös muut keskustan pysäköintihallit ovat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Työmatkapyöräilijöitä palvelee kiinteistön polkupyöräparkki sekä suihkutilat.

Kiinteistölle on myönnetty BREEAM In-Use Very Good -tason ympäristösertifikaatti. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen. Kiinteistön omistaa Sponda.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com