Sillankorva 15

02300, Espoo

Katutason liiketila, jossa avaraa työtilaa, erillinen toimistohuone sekä taukotilat. Sisäänkäynti myös nosto-ovien kautta.

Motor Center Espoonlahti tuo autoilijoiden palvelut saman katon alle. Nopeat kulkuyhteydet ja suosiotaan kasvattava alue lisäävät toimitilakohteen vetovoimaa.

Motor Center Espoonlahti sijaitsee vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Finnoon liikekeskittymästä, johon on sijoittunut paljon autoilualan yrityksiä ja autokauppoja. Helsingin keskustaan on matkaa vain viisitoista minuuttia. Lähialueella sijaitsevat myös vinhaa vauhtia kehittyvät Finnoo ja Espoonlahti. Alueiden asukasluvun odotetaan kasvavan tulevaisuudessa, mikä tulee lisäämään Motor Center Espoonlahden palveluiden suosiota.

Vuonna 2014 valmistunut Motor Center Espoonlahti tarjoaa sekä vuokralaisilleen että asiakkaille erinomaisia synergiaetuja; samassa osoitteessa palvelee useita autoalan yrityksiä.

Vuokrattavia liiketiloja on kahdessa kerroksessa. Ravintolatilaa lukuun ottamatta kaikkiin tiloihin voi ajaa autolla nosto-ovien kautta. Liiketilojen muokattavuus sekä pohjaratkaisut mahdollistavat tilojen monipuolisen käytön, ja korkeisiin tiloihin voidaan rakentaa parvi. Hallitilan etuosaan voidaan rakentaa myös esimerkiksi aulatila, joissa toivottaa asiakkaat tervetulleiksi.

Kiinteistön piha-alueella on 42 parkkipaikkaa ja loput 27 paikkaa sijaitsevat kiinteistön katutasossa sekä toisen kerroksen pysäköintitasanteella. Ensimmäisen kerroksen tilat ovat 4,9 metriä korkeita, ja toisen kerroksen huonekorkeus on 4,7 metriä.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com