Aleksanterinkatu 13

00100, Helsinki

Vuokrattavana 4. kerroksen valoisa ja avara toimistotila.

Aleksanterinkatu 13, alkujaan Lundqvistin liiketalo, sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, tunnetulla paikalla Aleksanterinkadun ja Mikonkadun kulmassa. Arkkitehti Selim A. Lindqvistin suunnittelema ja vuonna 1896 valmistunut rakennus on peruskorjattu vuonna 2006. Liiketalon torni kohoaa 36 metrin korkeuteen ja sen koristeellinen julkisivu on punatiiltä ja graniittia.

Aleksanterinkatu 13:n korkealaatuiset, valoisat toimistotilat valmistuivat täydellisen remontin jälkeen kesällä 2024. Suunnittelussa on otettu huomioon tilojen joustavuus ja viihtyisien yhteistilojen ja palveluiden. Kun useissa ydinkeskustan kohteissa isot ikkunat ovat vain katutason liiketiloissa, Aleksanterinkatu 13:ssa laajaa ikkunapinta-alaa on joka kerroksessa ja joka suuntaan – myös sisäpihalle. Rakennuksessa on myös korkeat huoneet, joten talo tulvii valoa, avaruutta ja tilan tuntua.

Aleksanterinkatu 13:n palvelut ovat todella kokonaisvaltaiset. Ja mikä parasta, talosta on käynti myös Mikonkatu 7:n palvelukokonaisuuden äärelle. Kiinteistön ravintolatarjonta on korkealaatuinen ja lounge-tyyppiset neuvottelutilat vastaavat tämän päivän tarpeeseen. A13-saunasta on upeat näkymät Helsingin kattojen ylle. Tapahtuma- ja juhlatilojen tarjonnan kruunaa upea Aleksanterisali, joka taipuu monenlaisten yritys- ja yksityistilaisuuksien juhlapaikaksi.

Kiinteistö on erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä. Raitiovaunut 3B,3T, 4, 4T, 7A ja 7B kulkevat kiinteistön edestä. Rautatieasemalle on noin 300 metrin kävelymatka, metroasema on hieman lähempänä. Sinne on helppo tulla millä tahansa liikennevälineellä ja mistä tahansa suunnasta.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com