Yliopistonkatu 5

00100, Helsinki

Keskeisellä sijainnilla valoisaa, avaraa ja uniikkia toimistotilaa kattoikkunoilla. Tilat ovat helposti muokattavissa.

Vuonna 1972 valmistuneen, arkkitehti Toivo Korhosen suunnitteleman Heimolan uuden liikekiinteistön toimitilat ovat hyvin muokattavissa joko osittain avotilaksi tai huonekonttoriksi. Rakennus edustaa tyyliltään 1970-luvun modernismia, ja sen julkisivua koristavat punatiiliverhotut betoniset pilasterit, ja niiden välissä alumiinikehystetyt yhtenäiset ikkunaruudukot. Julkisivun keskeinen elementti on lasinen torni, jolla on näkyvä maisemallinen asema Kluuvikadun päätteenä.

Vuonna 2008 uudelleen verhoillussa rakennuksessa on kahdeksan maanpäällistä, ja kolme kellarikerrosta. Nykyään sen kahdessa alimmassa kerroksessa on ravintoloita ja liikkeitä, ja kolmannesta kerroksesta ylöspäin toimistotiloja. Vuonna 2000 kolmannen kerroksen alkuperäinen pysäköintialue on muutettu toimistotilaksi, samalla mm. rakennuksen kattoikkunat uusittiin ja rakennettiin portti Yliopistonkadun ajoluiskaan.

Yliopistonkadulle pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä joka puolelta pääkaupunkiseutua, metroasemalta tai rautatieasemalta kävelee parissa minuutissa. Lähikortteleista löytyy laaja valikoima erilaisia kaupallisia toimijoita sekä palveluita terveydenhuollosta pankkeihin ja kattava tarjoama kahviloita ja ravintoloita. Helsingin ydinkeskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Lukuisat bussit ja raitiovaunut, sekä junat ja metro ovat parin sadan metrin kävelymatkan säteellä. Kiinteistön lähellä sijaitsevat myös pysäköintilaitokset Aimo Park Kluuvi, P-Eliel ja Autoparkki WTC, joissa autoilijoille on tarjolla suojaisia pysäköintivaihtoehtoja.

Kiinteistö Oy Heimolalle on myönnetty BREEAM In-Use Very Good -tason ympäristösertifikaatti. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) on kansainvälinen rakennusten ympäristöluokitusjärjestelmä, joka tähtää rakennuksen käytön ympäristövaikutusten vähentämiseen sekä terveellisempien työympäristöjen kehittämiseen.

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com