Itsehallintokuja 3

02600, Espoo

Vuokrattavana pääkonttoritilaa huippumodernista toimistotalosta Leppävaarasta. Muuntojoustavat tilat (2168 m², jaettavissa/laajennettavissa 1529/639 m² tarpeen mukaan).

Colony sijaitsee Leppävaaran toimistokeskittymässä, Kehä I:n eteläpuolella, Turunväylän kupeessa. Colony Leppävaara on laadukkaasti (mm. LEED Gold ) vuonna 2019 rakennettu toimistotalo, jonka yhden toimistokerroksen maksimi kerrosala on 3320m2 ja tiloja on kaikkiaan 6 kerroksessa.

Tullessasi sisään Colonyyn, sinut otetaan vastaan rakennuksen atriumpihalla sijaitsevan aulapalvelun toimesta. Aula-alueelta löydät tarvitsemasi tiedon lisäksi esim. kahvia odotellessasi ja Colonyn vuokralaisena voit halutessasi myös hyödyntää Lounge-palvelua etätöihin .Colonyn vuokralaisilla on mahdollisuus hyödyntää muiden Colony- toimistojen Loungeja työskennelläkseen kulloinkin parhaiten sopivassa toimipisteessä (Leppävaara, Tapiola, Aviapolis, Pitäjänmäki).

Kiinteistössä on oma mm. lounasravintola, eri kokoisia vuokrattavissa olevia neuvotteluhuoneita ja kuntosali. Leppävaaran keskustan palvelut ja kauppakeskus Sello ovat n. kilometrin päässä.

Bussipysäkille n. 50m, juna-asemalle n. 1100m ja raitiovaunupysäkille n. 750m. Rakennuksen yhteydessä on pysäköintitalo, joka tarjoaa reilusti pysäköintipaikkoja kiinteistön käyttäjille ja ulkopaikkoja mm. vieraille löytyy myös rakennuksen edustalta.

Kiinteistöllä on ympäristöluokitus LEED Gold

Kuvat

Sijainti

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com