Vääksyntie 2

00510, Helsinki

Vuokrattavana suuri yhden kerroksen toimistotilakokonaisuus Vallila-korttelissa. Vääksyntie 2, 4 ja Päijänteentie 12 -rakennuksissa.

Pääkonttoritasoista avotoimistoa, työhuoneita, neuvottelutiloja ja oleskelutilaa suuremmankin yrityksen tarpeisiin Vallila-korttelissa.

Vallila-kortteli on moderni, vuosina 2015-2017 valmistunut JKMM Arkkitehtien suunnittelemana ja mm. LEED Gold -sertifikaatilla palkittu toimistorakennus, joka tunnetaan myös OP:n pääkonttorina. Arkkitehtonisesti upeat tilat ovat avaria ja valoisia, ja materiaalit parhaita mahdollisia. Kohde on 2024 alkaen hiilineutraali.

Palvelut rakennuksessa ovat erinomaiset, joista esimerkkeinä lounasravintoloita löytyy useita, aulapalvelu ja neuvotteluhuoneet ovat tasokkaita sekä myös kuntosali-, työterveys-, hieronta- ja kampaamopalvelut ovat työntekijöiden käytettävissä.

Kohde on helposti saavutettavissa niin omalla autolla, julkisella liikenteellä kuin pyörälläkin. Metrolle kävelyä vain muutama minuutti ja työmatkapyöräilyyn kannustavat väljät ja siistit hygieniatilat.

Images

Location

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com