Kaivokatu 12

00100, Helsinki

Tyylikäs 4. kerroksen toimistohuoneisto vuokrattavissa Helsingin ydinkeskustan arvorakennuksesta.

Yksilöllistä toimistotilaa Armas Lindgrenin suunnittelemasta ja 1914 valmistuneesta historiallisesta arvokiinteistöstä Helsingin ydinkeskustasta!

Mannerheimintien ja Kaivokadun risteyksessä sijaitseva Armaan kulma valmistui alun perin vakuutusyhtiö Kalevan pääkonttoriksi. Suunnitteluohjelmaan myöhemmin liitetty hotelli Seurahuone valmistui seuraavan vuoden alussa täydentäen kokonaisuuden mm. viereiselle tontille rakennetun Uuden ylioppilastalon lisäksi, jonka suunnittelussa Lindgren oli myös ollut mukana.

Armaan kulmaan kätkeytyy Helsingin ydinkeskustan loisteliaimpia toimistotiloja. Kerroksiin johtava marmoriportaikko, tynnyriholvikattoinen sali ja lähes alkuperäisessä asussaan komeileva kolmannen kerroksen johtokunnan kokoushuone ovat vain joitakin kiinteistön poikkeuksellisen upeista yksityiskohdista.

Armaan kulmasta on vuokrattavissa yhteensä n. 2700 m2 laadukasta toimistotilaa. Tilat ovat vuokrattavissa kerroksittain, mutta kokonaisuus toimii hyvin myös yhdelle toimijalle. Kerrosten koot vaihtelevat n. 250 m2 – 800 m2 välillä. Tilat palvelevatkin erinomaisesti erikokoisia yrityksiä.

Armaan kulma sijaitsee päärautatieasemaa vastapäätä, ja raitiovaunu- sekä bussiyhteydet lähtevät kirjaimellisesti etuovelta. Kaikki ydinkeskustan palvelut ovat kiinteistön välittömässä läheisyydessä. Toimistojen naapuriin valmistuu vuonna 2024 hotelli Seurahuoneen tarinaa jatkava huippuhotelli NH Collection Helsinki Grand Hansa.

Images

Location

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com