Pohjoisesplanadi 25-27

00100, Helsinki

Upea toimistotila näköalapaikalla, Grönqvistin talon 5. kerroksessa.

Ainutlaatuista toimitilaa Esplanadin parhaalla paikalla!

Vuonna 1883 valmistunut arkkitehti Theodor Höjerin suunnittelema Pohjoisesplanadi 25-27 -kiinteistö tunnetaan rakennuttajastaan F.W. Grönqvististä, ja on täten nimetty Grönqvistin taloksi. Yksisarvisen korttelissa sijaitseva kiinteistö oli valmistumisensa aikaan Pohjoismaiden suurin yksityistalo.

Grönqvistin talossa olet aidosti Helsingin ydinkeskustan palvelujen äärellä. Kiinteistö on rakennus- ja kulttuurihistoriallisesti arvokas ja kuuluu ydinkeskustan uusrenessanssikokonaisuuteen. Alinta kerrosta lukuun ottamatta julkisivut ovat säilyneet lähes alkuperäisessä asussaan. Tunnetun arvokiinteistön sisätiloja entisöidään jatkuvasti, ja ne tarjoavat erinomaiset puitteet edustavalle ja viihtyisälle työympäristölle – erikokoisista tiloista voidaan yhdistellä sopivia kokonaisuuksia käyttäjän tarpeiden mukaan. Kohteen kiinteistöautomaatio on modernisoitu nykyvaatimusten mukaiseksi.

Pohjoisesplanadi 25–27 sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Esplanadinpuiston laidalla, lyhyen kävelymatkan päässä kaikista ydinkeskustan palveluista, metro- ja rautatieasemalta, Kämp Galleriasta, Citycenteristä ja Kampin keskuksesta.. Lähimmät raitiovaunupysäkit ovat Aleksanterinkadulla, Mannerheimintiellä ja Kauppatorin vieressä. Pysäköintipaikkoja on vuokrattavissa mm. Kluuvin, Stockmannin, Erottajan ja Kampin parkkihalleista.

Images

Location

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com