Pitkänsillanranta 3

00530, Helsinki

Vuokrattavissa 5. kerroksen toimitila, jossa avotila sekä kahdeksan toimisto- ja neuvotteluhuonetta. Huikeat maisemat Töölönlahdelle! Mahdollisuus huoneiston oman suihkutilan rakentamiseen.

Toimitila Helsingin Pitkänsillanrannassa on valinta sinulle, joka etsit ainutlaatuista sijaintia keskustan läheisyydestä. Monipuolisista toimistotiloja on uudistettu asiakkaiden tarpeita vastaaviksi. Kohteesta on hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Pitkänsillanrannan lähellä on runsaasti palveluita ja Helsingin ydinkeskustaan on kävelymatka. Tervetuloa Helsinkiin nauttimaan meren läheisyydestä ja yritysten tarpeiden mukaan suunnitelluista toimitiloista Pitkänsillanrannassa!

Hakaniemessä Pitkänsillan vieressä sijaitsevien toimitilojen ikkunoista avautuva näkymä Eläintarhanlahdelle ja John Stenbergin rantaan hakee vertaistaan. Täällä nautit joka työpäivä meren rauhoittavasta ja inspiroivasta vaikutuksesta. Vuonna 1956 valmistuneen kiinteistön on suunnitellut arkkitehti Ole Gripenberg, joka on piirtänyt useita Helsingin ydinkeskustan merkkirakennuksia, kuten Stockmannin. Pitkänsillanrannan toimistotiloja on uudistettu viime vuosina rakennuksen henkeä kunnioittaen. Toimitiloissa on muun muassa koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytetty tuloilma.

Rakennuksesta löytyy kuntosali ja näköetäisyydeltä runsaasti ravintoloita ja muita monipuolisia palveluita päivittäistavarakaupasta terveydenhoitopalveluihin. Pitkänsillanrannassa voit hyödyntää erinomaisia julkisia kulkuyhteyksiä. Raitiovaunu, metro ja bussipysäkki sijaitsevat aivan kulman takana ja Helsingin päärautatieasemallekin on alle kilometrin matka. Myös työmatkapyöräilijät ovat löytäneet kohteen omakseen.

Images

Location

Ota yhteyttä

Petri Nietosvaara

Leasing Director petri.nietosvaara@juhola.com
040 5333 055 vuokraus@juhola.com